lumclogo

Verpleegkundig specialisten

Mw. S.H. van den Berg

Mw. S.H. van den Berg (Suzan) is verpleegkundig specialist i.o. en heeft als aandachtsgebied de zorg rondom patiënten met kanker van het maagdarmkanaal.

Lees meer

Mw. N.A. Osborne

Niki OsborneMw. N.A. Osborne (Niki) is verpleegkundig specialist en heeft als aandachtsgebied de zorg rondom patiënten met een levertransplantatie.

Lees meer

Mw. R. Theeuwen

Rosaline Theeuwen

Mw. R. Theeuwen (Rosaline) is verpleegkundig specialist.

Na het behalen van haar HBO-verpleegkunde in 2002 is zij op diverse afdelingen binnen het Diaconessen ziekenhuis te Leiden werkzaam geweest. O.a. cardiologie, holding (OK), IC/ CCU en chirurgie.

Lees meer

Mw. S.M.S. van der Zwaan

Sarita van der Zwaan

Mw. S.M.S. van der Zwaan (Sarita) is verpleegkundig specialist en heeft als aandachtsgebied de zorg rondom patiënten met kanker van het maagdarmkanaal.


In 2017 rondde zij de opleiding Master Advanced Nursing Practice af aan de Hogeschool Leiden, nadat zij in 2009 is afgestudeerd als HBO-verpleegkundige.

 

Lees meer

Mw. J. Spek-van den Ing

Josine Spek - van den IngMw. J. Spek – van den Ing (Josine) is verpleegkundig specialist.
In 1998 begon zij met de opleiding HBO-Verpleegkunde aan het Leids Universitair Medisch Centrum.
Vanaf 2001 werkte zij als verpleegkundige op de verpleegafdeling maag-darm-leverziekten.

Lees meer

Mw. S. Gerretsen

Suzanne GerretsenMw. S. Gerretsen (Suzanne) is verpleegkundig specialist.

Ze is sinds 2018 jaar werkzaam op de polikliniek maag-darm-leverziekten van het Leids Universitair Medisch Centrum bij de Inflammatory Bowel Disease (IBD) en vast lid van het IBD-behandelteam.

Lees meer

Mw. D. van den Berg-Zuiddam

D. (Denise) van den Berg-Zuiddam is verpleegkundig specialist.Denise van den Berg

In 2020 rondde zij de opleiding Master Advanced Nursing Practice af aan de Hogeschool Leiden.

Ze is sinds 2017 werkzaam op de polikliniek maag-darm-leverziekten van het LUMC bij de Inflammatory Bowel Disease (IBD) en vast lid van het IBD-behandelteam.

Lees meer

Mw. D. Klaverkamp

Debora KlaverkampMw. D. Klaverkamp (Debora) is verpleegkundig specialist in opleiding en volgt de opleiding Master Advanced Nursing Practice aan de Hogeschool Leiden.
Ze is sinds 2020 werkzaam als verpleegkundig specialist interventionele endoscopie in opleiding binnen het LCIE (Leiden Center for Interventional Endoscopy) behandelteam van het specialisme maag-darm-leverziekten verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum.

 

Lees meer