lumclogo

Mw. D. Klaverkamp

Debora KlaverkampMw. D. Klaverkamp (Debora) is verpleegkundig specialist in opleiding en volgt de opleiding Master Advanced Nursing Practice aan de Hogeschool Leiden.
Ze is sinds 2020 werkzaam als verpleegkundig specialist interventionele endoscopie in opleiding binnen het LCIE (Leiden Center for Interventional Endoscopy) behandelteam van het specialisme maag-darm-leverziekten verbonden aan het Leids Universitair Medisch Centrum.

 

 Vanaf 2013 heeft zij als verpleegkundige diverse functies bekleed op de afdeling endoscopie van de maag-darm-leverziekten van het LUMC.

Het LCIE bestaat uit maag-darm- leverartsen en een verpleegkundig specialist.
Dit expertisecentrum staat voor het uitvoeren van hoogcomplexe endoscopische procedures en endoscopische chirurgie, waarbij geavanceerde endoscopische technieken worden gekoppeld aan research.
Onder het LCIE behandelteam vallen drie expertise groepen: hepato-pancreatico-bilaire (HPB) endoscopy, enteroscopy en de lower gastrointerstinal endoscopy.
Debora richt zich binnen dit behandelteam in het bijzonder op patiënten met hepato-pancreatico-bilaire (HPB) ziekten. Zij is verantwoordelijk voor de coördinatie en het ondersteunen van complexe endoscopische procedures.

 

Terug naar overzicht