lumclogo

Privacy

Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leiden gaat zorgvuldig om met persoonlijke informatie die u ons geeft. Dit geldt ook voor informatie die we van u krijgen via onze website. Deze informatie wordt altijd vertrouwelijk behandeld. De medewerkers van Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leiden die uw persoonsgegevens verwerken, houden zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

 

Niet aan derden

De door u verstrekte gegevens gebruiken wij alleen om correct te kunnen reageren op uw vraag of verzoek. We verstrekken uw gegevens niet aan derden, tenzij u hiermee hebt ingestemd of dit wettelijk verplicht is.

 

Bewaartermijn

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is, tenzij de gegevens vallen onder een wettelijke bewaarplicht.

 

Kijkgedrag

Als u de website van Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leidenbezoekt, doet u dat anoniem. Het ziekenhuis kan niet zien wie de website bezoekt. Wij zijn wel geïnteresseerd in algemene gegevens over het bezoek aan onze website. Bijvoorbeeld het aantal bezoekers dat de website bezoekt of welke webpagina's het meest worden bezocht.  Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leiden maakt gebruik van software om deze bezoekersinformatie te meten en te analyseren. Het doel hiervan is de inrichting en de inhoud van de website te verbeteren.

 

Privacy op andere websites

Op de website van Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leiden staan links naar websites van andere organisaties. Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leiden is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Ook is het niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze websites omgaan met uw persoonsgegevens.

 

Wijzigingen

Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leiden behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Wij adviseren u daarom regelmatig dit privacystatement te raadplegen.

 

Vragen

Als u vragen of opmerkingen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens binnen de website van Het Maag-, Darm- en Levercentrum Leiden, neem dan contact op met ons.